Nieuwe 2017 collectie!!

Haai lieve allemaal!

Vandaag is het de laatste dag van 2016. De knallen van rotjes zijn al dagenlang te horen en de oliebollen en champagne staan klaar! Maar tussen de oliebollen door, ben ik heeel druk bezig geweest! Ik heb namelijk heel hard gewerkt aan een nieuwe 2017 collectie! En jullie krijgen alvast een voorproefje. Alle laatste dingen heb ik gisteravond van de drukker gehaald. En ik ben er blij mee! Nu jullie nog!

Vanaf morgen, 1 januari 2017 is er dus veel nieuws te zien en te koop in de webshop!
Alle producten zijn uiteraard door mij zelf met veel liefde en aandacht ontworpen (behalve de krijtstickers en de Paperbag XXL).

Wat jullie morgen kunnen verwachten is het volgende:
Nieuwe ronde mini stickers, het TO DO boekje, het fotoboekje, de notitieboekjes, het Bewaarboekje en meer!
Vanaf morgen dus te bestellen!

En dan nog even het laatste en dat wil ik juist even laten weten. Ik ben nog geen half jaar bezig met Liefs van Anna en het loopt als een trein! Dankzij al jullie bestellingen en lieve reacties blijf ik druk bezig om Liefs van Anna uit te breiden. Het belooft dus veel goeds voor het nieuwe jaar! Mijn dank aan jullie is groot!!

Veel
Liefs van Anna

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *