De jaaragenda 2017 is te bestellen in de webshop!

Haai lieve allemaal.

Goed nieuws! De jaaragenda is te bestellen! Een zwart wit agenda, A5 formaat. Ik ben er zelf erg blij mee en kan niet wachten tot ik hem kan gebruiken (vanaf januari)!
Omdat de verkoop zo snel ging heb ik nog een andere jaaragenda ontworpen, met een andere voor- en achterkant, maar met dezelfde inhoud:). Je kan dus kiezen!

Ook zijn er inmiddels meer stickers te koop in de webshop. Dit zijn zwarte, ovale stickers waar je met krijt op kan schrijven. Leuk voor op je bloempotten, pastapot of leuk voor op je agenda;). Ik heb al veel plantjes beplakt met de stickers! Het staat gezellig! En je kan steeds een ander thema bedenken.

Ik ben weer erg blij met al het nieuws in de webshop. Blijf Liefs van Anna volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Fijn weekend!

Liefs van Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *